Icehearts -97 joukkueen 12-vuoden taival päätöksessä

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Img 7786

Pääkaupunkiseudun aluejohtaja sekä Icehearts -97 joukkueen kasvattaja/valmentaja Vellu Kilpalan mieli on sekä haikea että helpottunut. Kahdentoista vuoden kasvatustaival päättyy 6.10.2015 joukkueen viimeiseen sarjaotteluun Vuosaaren Kartanon nappulakentällä klo 18.30. Icehearts vs FC Wild. Ottelu päättyi Iceheartsin voittoon 2-1.

Minkälainen matka kahdentoista vuoden taival on sinulle ollut? “Taival on ollut pitkä ja osin haastavakin. Poikia oli alkujaan joukkueessa kymmenen esikouluikäistä. Nyt kun joukkueen taival päättyy, heitä on jo 33 aikamiestä. Työssä on kaksi puolta. Paitsi että se on ollut tosi haastavaa, mutta se on myös antanut suuria ilon aiheita.”

Icehearts toiminta on muutakin kuin joukkueurheilua. Mitä teidän joukkueenne on tehnyt 12 vuoden aikana muuta kuin pelannut jalkapalloa?
“Meillä on ollut paljon yhdessäoloa, keskusteluja ja koulutyötä. Olemme käyneet lukuisilla leireillä sekä vierailtu erilaisissa tapahtumissa. Eniten mieleeni ovat jääneet joukkueen ulkomaan matkat. Olemme matkustelleet Irlannissa, Englannissa, Sloveniassa, Ruotsissa, Italiassa sekä Turkissa. Toki matkalle on mahtunut paljonkin ikäviä ja haastavia tilanteita, joita olemme joutuneet yhdessä setvimään.”

Mitä haluat toivottaa pojille ja heidän perheilleen?
“Pojat ovat jo siinä iässä että suuntaavat nyt omille teilleen, mutta se on elämää, näin sen kuuluu mennäkin. Pojista on tietenkin tullut hemmetin läheisiä, koska taival on ollut niin pitkä. Jokainen heistä on ainutlaatuinen sekä erityinen omana itsenään. Toivon pojille ja heidän perheilleen tietysti menestystä, onnea ja iloa elämään!”