Hieno yhteinen matka

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Suomen Icehearts ry:n hallituksen puheenjohtaja Aki Riihilahti on ilmoittanut hallitukselle ja henkilöstölle, ettei jatka luottamustoimessaan enää seuraavalla kaudella. Riihilahti vastaanotti puheenjohtajan kunniatehtävän Iceheartsin perustajalta Ilkka Turkalta vuonna 2013. Riihilahti on luotsannut Iceheartsia kasvuun viimeiset viisi vuotta ja hän kokee nyt olevan hyvä aika erinomaista työtä tehneen yhdistyksen ponnistaa uusin voimin kohti seuraavia haasteita.

”Haluan kiittää erityisesti henkilöstöä, kasvattajia ja hallituksen jäseniä hienosta yhteisestä matkasta. On ollut etuoikeus saada tehdä töitä hyvien ihmisten kanssa hyvän asian puolesta. Yhdessä olemme kasvaneet intohimoisesta aatteesta isoksi yhdistykseksi. Iceheartsia en ikinä jätä, mutta mielestäni on tärkeää, että myös yhdistyksissä on tasaisin väliajoin vaihtuvuutta.” Riihilahti kertoo.

On ollut etuoikeus saada tehdä töitä hyvien ihmisten kanssa hyvän asian puolesta. Yhdessä olemme kasvaneet intohimoisesta aatteesta isoksi yhdistykseksi.

Icehearts on kasvanut viimeiset vuodet kovaa vauhtia ja tällä hetkellä joukkueita on yhteensä 41, lapsia toiminnassa yli 650 ja yhdistys työllistää 52 ihmistä. Monet kunnat ja alan toimijat ovat huomanneet, että Iceheartsin poikkihallinnollinen malli on erinomainen tapa ehkäistä syrjäytymistä. Yhden Icehearts -joukkueen taloudellinen säästö yhteiskunnalle on tutkittu olevan vähintään 2,8 miljoonaa euroa.

Icehearts toimii 11 paikkakunnalla. Suomen Icehearts ry toimii kaikkien Icehearts-paikallisyhdistysten kattojärjestönä johtaen ja tukien paikallisyhdistysten toimintaa.

”Yhdistyksemme ja joukkueemme voivat hyvin ja näkymä edessämme on inspiroiva. Kiitämme Akia sydämemme pohjasta kaikesta siitä hyvästä työstä, jota hän on yhdistyksemme ja toimintamme puolesta tehnyt! Uskomme löytävämme hyvän uuden puheenjohtajan jatkamaan matkaa kanssamme, ja uskomme vahvasti, että paikka kiinnostaa jatkossakin osaavia, hyväsydämisiä ja kontaktoituneita vaikuttajia.” Suomen Icehearts ry:n toiminnanjohtaja Teemu Vartiamäki toteaa.

Kiitämme Akia sydämemme pohjasta kaikesta siitä hyvästä työstä, jota hän on yhdistyksemme ja toimintamme puolesta tehnyt! Uskomme löytävämme hyvän uuden puheenjohtajan jatkamaan matkaa kanssamme, ja uskomme vahvasti, että paikka kiinnostaa jatkossakin osaavia, hyväsydämisiä ja kontaktoituneita vaikuttajia.

Suomen Icehearts ry:n hallitus ja hallituksen puheenjohtaja valitaan yhdistyksen syyskokouksessa tiistaina 27.11. klo 17 Iceheartsin toimistolla osoitteessa Robert Huberintie 2.


Lisätietoa ja yhteydenotot:

Erika Turunen
Järjestöpäällikkö
Suomen Icehearts ry
erika.turunen@icehearts.fi