Helsinkiin kolme uutta Icehearts-joukkuetta! Rekry on auki.

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Icehearts on varhaisen tuen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. 

Iceheartsin toiminnan tarkoituksena on parantaa haavoittuvassa asemassa olevien lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, edistää lasten sosiaalisia taitoja, ennaltaehkäistä syrjäytymistä, mahdollistaa syrjäytymisvaarassa oleville lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden sekä edistää joukkueen lasten osallisuutta ja terveyttä mm. joukkueurheilun avulla. Mallia toteutetaan poikkihallinnollisesti yhdessä sosiaali- ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa. Icehearts-kasvattajan työ koostuu mm. koulutyöstä, joukkuetyöstä, tukityöstä ja perhetyöstä.

Icehearts harjoittaa toimintaansa käytännössä perustamalla Icehearts-joukkueita, jotka tukevat niihin valittujen lasten kasvamista. Icehearts tukee kunnan peruspalveluita ja toteuttaa vaihtoehtoista mallia syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten hyväksi.

Helsingin Icehearts laajenee

Helsingissä on ollut Icehearts-toimintaa jo vuodesta 2003. Tällä hetkellä Helsingissä toimii kahdeksan Icehearts-joukkuetta. Joukkueet sijaitsevat Vuosaaren ja Siltamäki-Suutarilan alueella.

Helsingin sosiaaliviraston avustuksella Icehearts-toiminta laajenee ja Helsinkiin perustetaan kolme uutta Icehearts-joukkuetta, kaksi pojille ja yksi tytöille. Joukkueet tulevat toimimaan Vuosaaren ja Siltamäki-Suutarilan alueella. Poikajoukkueita aletaan kokoamaan kevään aikana, tyttöjoukkuetta syksyn aikana.

Rekry on auki

Etsimme Vuosaaren tiimiimme innostuneita ja sitoutuneita kasvattajia. Painotamme valinnassamme erityisen lapsilähtöistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta, tiimityötaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Sosiaali- ja kasvatusalan koulutus ja alan työkokemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työhakemukset 15.2.2021 mennessä liitteineen osoitteeseen: rekry@icehearts.fi. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Kirjoita otsikkokenttään Kasvattaja Helsinki

Lisätietoja:

Miika Niemelä
Koulutuspäällikkö
Suomen Icehearts ry
puh: 0400 419 166
miika.niemela@icehearts.fi

Puhelintiedustelut ke 27.1. klo 13-14 & to 28.1. klo 15:30-16:30

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi