Finnair lentää

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

 

Finnair Logo Detail

Lentoon

 

Pienen syntyessä liike on verrattain hallitsematonta. Vaiston varassa nopeasti imemiseen liittyvä refleksi alkaa. Raajat heiluvat ja eteenpäin ei pääse ilman apua mitenkään. Liike eteenpäin tai taaksepäin riippuu siitä, miten vanhemmat jaksavat liikettä tuottaa.

Pikkuhiljaa lapsi kasvaa ja kehittyy läheisten ihmisten huomassa. Vanhempien tehtävä on jakaa lämpöä, läheisyyttä, turvaa, ravintoa, lepoa ja kaikkea muuta, mitä turvallinen ja hyvä kasvu elämän ensi vuosina tarvitsee. Sitäkin jo lapset saavat eri tasoin. Näistä ensimmäisten vuosien perusturvatekijöistä riippuu lasten kehittyminen paljolti myöhäisemmässä elämässä.

Icehearts joukkueita on tällä hetkellä Suomessa 19 pojille ja 1 tytöille. Me autamme perheitä auttamalla lasta. Autamme äitejä tukemalla poikia. Yhdessä lasta ohjaamalla saamme pienestä liikkeestä lapsen juoksuun. Jatkamalla tukeamme, toivomme saavamme loikkiin. Tukemalla lapsia pitkään, saamme lapset lentoon.

Urheilun harrastaminen ei ole kaikille lapsille itsestään selvyys, sen paremmin kuin kulttuurinkaan harrastaminen. Iceheartsissa me haluamme tarjota tuon harrastuksen tukemaan lasten lentoa elämässään eteen- ja ylöspäin. Meille urheilu ei ole urheilu, vaan syy kokoontua oppimaan yhdessä. Opimme yhdessä sääntöjä, terveellistä elämäntapaa sosiaalista osaamista ja ihan vain yhdessäoloa.

Tuohon harrastamiseen liittyvään osaan kasvatustyössämme tarvitsemme tukijoita. Tarvitsemme tahoja, jotka auttavat meitä poikien kanssa lentoon. Olemme tavattoman tyytyväisiä siitä, että nimenomaan tähän liitoon olemme saaneet tukijaksemme Finnairin. Finnair antaa tukensa avulla mahdollisuuden, jotta voisimme elää yhteisiä hetkiä lasten kanssa välillä jalat ilmassa, lentäen.

 

Kiitos