Etsimme tiimimentoria määräaikaiseen työsuhteeseen

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Icehearts on varhaisen puuttumisen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. 

Työllistämme 64 ihmistä ja liikevaihtomme on yli 3 miljoonaa euroa. Iceheartsin organisaatiokokonaisuus koostuu kattojärjestöstä, yhteiskunnallisesta yrityksestä sekä kahdeksasta paikallisyhdistyksestä.  

Haemme opintovapaan sijaisuuden ajaksi joukkoomme tiimimentoria.

Tiimimentorin keskeisenä työtehtävänä on tukea vastuualueensa kasvattajia joukkueiden käytännön asioissa, kuten yhtenäisten toimintasuunnitelmien ja budjettien teossa, harrastus- ja leiritoimintojen toteutuksessa sekä kasvattajan ammatillisen lähiverkoston rakentamisessa ja sen hyödyntämisessä. Tiimimentorin tehtävänä on tukea ja kehittää työpari- ja tiimityöskentelyä mentoroiden kasvattajia ja vastuualueensa tiimejä.  

Mentori vastaa tarpeen mukaan vastuualueensa oppilaitosyhteistyöstä, työharjoittelijoista ja resurssijärjestelyistä tukemaan kasvattajien arjen työtä. Lisäksi tiimimentori koordinoi tarveharkintaisesti oppisopimuksia ja EU-hankkeita, joiden kautta Icehearts-joukkueiden kasvattajilla ja lapsilla on mahdollisuus osallistua kansainvälisiin nuorisovaihtoihin.
Tiimimentori auttaa kasvattajia järjestämään kasvatustyönsä siten, että voimavarat kohdentuvat Iceheartsin manuaalin mukaiseen työhön. 

Tiimimentori toimii osana tukitiimiä, johon kuuluu neljä jäsentä.

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista. 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava soveltuva tutkinto. Lisäksi odotamme perehtyneisyyttä työhön kuuluviin tehtäviin. Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä vahvoja yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja haasteellisissakin tilanteissa. Työkokemus tiiminvetäjä- tai esimiestyöstä järjestöalalta katsotaan eduksi, 

Emme etsi päällepäsmäriä vaan kannustavaa ja oikeaan suuntaa ohjaavaa rinnallakulkijaa. Tiimimentorimme tunnistaa jämäkästä, mutta lämpimästä työotteesta. 

Tehtävä on määräaikainen (opintovapaan sijaisuus) 1.5.2021 saakka. 

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Hakemukset palkkatoiveineen 17.1.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen  rekry@icehearts.fi Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja: 
Miika Niemelä
Koulutuspäällikkö
0400 419 166 
miika.niemela@icehearts.fi