Etsimme lastenohjaajia (tuntityö) Satakuntaan ja Tampereelle. Rekry on auki!

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Etsimme lastenohjaajia resurssikasvattajiksi aikavälille syyskuu-joulukuu 2022

Etsimme joukkoomme innostuneita ja vastuuntuntoisia lasten- ja nuortenohjaajia Icehearts-joukkueisiimme Tampereelle ja Ulvilaan/Poriin. Resurssikasvattaja tulee osaksi Icehearts-kasvattajan tiimiä. Työnkuva on erityistä tukea tarvitsevien lasten iltapäivätoiminnan ohjaaminen yhdessä vastuukasvattajan kanssa. Tuntimäärä vaihtelee tarpeen mukaan 0-16h/vko ja sijoittuu arki-iltapäiviin koulupäivän jälkeen kestäen noin 2-5h kerrallaan. Palkka on tuntiperusteinen 13€/tunti.

Työn edellytyksenä on 18 vuoden ikä. Kaikenlainen ohjauskokemus ja lasten parissa tehtävä työ lasketaan eduksi. Teemme työtä innostavalla työotteella. Toimintamme on monipuolista ja aktiivista ryhmätoimintaa. Työ vaatii erityisen lapsilähtöistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta sekä tiimityötaitoja. Eduksi katsotaan oman auton käyttö.

Tarjoamme joustavan ja merkityksellisen työn, lämpimän ja kannustavan työyhteisön ja vahvan tuen omalle työlle. Iceheartsissa pääset näköalapaikalle.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikat täytetään syksyn 2022 aikana sopivan henkilön löydyttyä. Jatko on mahdollinen.

Työhakemukset osoitteeseen: rekry@icehearts.fi Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Kirjoita otsikkokenttään Resurssikasvattaja Tampere tai Pori/Ulvila sen mukaan, miltä paikkakunnalta haet paikkaa.

Lisätietoja Ulvila/Pori:

Jani Söderling
Tiimimentori
Suomen Icehearts ry
puh: 040 577 8719
jani.soderling@icehearts.fi

Lisätietoja Tampere:

Katja Hautakoski
Kasvattaja
puh: 040 770 8219
katja.hautakoski@icehearts.fi

Lue lisää Icehearts-toiminnasta täältä https://www.icehearts.fi/miten-toimimme/