Etsimme joukkoomme järjestösihteeriä

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Icehearts on varhaisen puuttumisen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle.

Työllistämme 53 ihmistä ja liikevaihtomme on yli 3 miljoonaa euroa.

Haemme joukkoomme järjestösihteeriä. Tehtäviisi kuuluu monipuolisia taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja yleishallinnon työtehtäviä, kuten reskontran hoitoa, vakuutus- ja työterveysasioiden hoitoa sekä sisäisen raportoinnin avustavia tehtäviä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu jäsenrekisterimme ylläpitoa, avustavia viestinnän tehtäviä ja yleisiä toimistonhoidollisia tehtäviä. Työntekopaikkana on toimistomme Vantaan Aviapoliksessa.

Odotamme sinulta soveltuvaa ammatillista tutkintoa sekä 1-5 vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Osaat tehdä kirjanpidon tiliöintejä. Kyky ymmärtää kustannuspaikkarakenteita, täsmäyttää ja analysoida tietoa ovat välttämättömiä tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa. Olet luonteeltasi tarkka, vastuullinen ja oma-aloitteinen. Tartut toimeen kehittävällä otteella sekä hallitset nykyaikaiset tietotekniset järjestelmät.

Jos omaat kaiken edellä mainitun lisäksi hyvän stressinsietokyvyn ja reippaan palveluasenteen, olet juuri se puuttuva palanen tiimiimme.

Teknisenä toimintaympäristönä meillä on Netvisor taloushallintaohjelmisto, Office 365 sekä useita pienempiä käyttöjärjestelmiä. Saat käyttöösi sopivat tekniset laitteet.

Tarjoamme sinulle tiiviin työyhteisön tuen, mahdollisuuden kehittää prosessejamme ja näköalapaikan järjestömaailmaan.

Tehtävä on määräaikainen, mutta rahoituksista riippuen jatko on mahdollinen. Työsuhde alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu 31.12.2019 saakka.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen: rekry@icehearts.fi Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja:

Erika Turunen
Järjestöpäällikkö
Suomen Icehearts ry
044 2400 349

Puhelintiedustelut: ke 16.1. klo 13-15 ja ma 21.1. klo 13-15