Etsimme joukkoomme talouden ja hallinnon osaajaa

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Icehearts on varhaisen puuttumisen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle.

Työllistämme 64 ihmistä ja liikevaihtomme on yli 3 miljoonaa euroa. Iceheartsin organisaatiokokonaisuus koostuu kattojärjestöstä, yhteiskunnallisesta yrityksestä sekä kahdeksasta paikallisyhdistyksestä. Tehtäviisi kuuluu koko organisaatiokokonaisuuden talous- ja hallintotehtävät osana hallintotiimiä.

Haemme joukkoomme talouden ja hallinnon osaajaa. Tehtäviisi kuuluu monipuolisia taloushallinnon ja järjestöhallinnon työtehtäviä, sisäisen raportoinnin tehtäviä sekä rahoitushakemuksiin ja niiden raportointiin liittyviä tehtäviä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu jäsenyhdistystemme hallinnollinen tuki sekä kunta- ja jäsenjärjestöyhteistyö. Työntekopaikkana on toimistomme Vantaan Aviapoliksessa.

Työaika on toimistotyöaika (37,5 h/vko). Työn joustavaksi tekemiseksi käytössämme on myös työaikapankki ja etätyömahdollisuus.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava soveltuva tutkinto. Lisäksi odotamme perehtyneisyyttä työhön kuuluviin tehtäviin. Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä vahvoja yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja haasteellisissakin tilanteissa. Työkokemus järjestöalalta katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta kokemusta taloushallinnon ja järjestöhallinnon tehtävistä. Osaat tehdä kirjanpidon tiliöintejä, talousarviointeja ja raportteja. Kyky ymmärtää kustannuspaikkarakenteita sekä taito täsmäyttää ja analysoida tietoa ovat välttämättömiä tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa. Pääasiallisena tehtävänäsi on taloushallinnon suunnittelu ja kehittäminen sekä taloushallinnon hoitaminen osana hallintotiimiä.

Olet luonteeltasi tarkka, vastuullinen ja oma-aloitteinen. Tartut toimeen kehittävällä otteella sekä hallitset nykyaikaiset tietotekniset järjestelmät. Jos omaat kaiken edellä mainitun lisäksi hyvän stressinsietokyvyn ja reippaan palveluasenteen, olet juuri se puuttuva palanen tiimiimme.

Teknisenä toimintaympäristönä meillä on Netvisor taloushallinto-ohjelmisto, Office 365 sekä useita pienempiä käyttöjärjestelmiä. Saat käyttöösi sopivat tekniset laitteet.

Tarjoamme sinulle tiiviin työyhteisön tuen, mahdollisuuden kehittää talouden ja hallinnon prosessejamme sekä näköalapaikan järjestömaailmaan.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva. Työsuhde alkaa 1.1.2020, mutta on ehdollinen STEA:n avustuksista.

Hakemukset palkkatoiveineen 8.11.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@icehearts.fi  Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja:

Teemu Vartiamäki
Suomen Icehearts ry
teemu.vartiamaki@icehearts.fi
040 5926 122

Puhelintiedustelut:  ma 28.10. klo 13-16 ja ti 29.10. klo 8-10.