Icehearts nuorten MM-kisojen pääyhteistyökumppaniksi Supercellin tuella

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kun Supercell kysyi työntekijöiltään reilu vuosi sitten, minkälaista toimintaa he haluaisivat tukea, nousi lasten ja nuorten hyvinvointi yhdeksi kärkiteemaksi. Lasten syrjäytymisen ennaltaehkäisyä tekevä Icehearts valikoitui tukikohteeksi paitsi sopivan toiminnan myös yhteisten arvojen vuoksi.

Fot46eb

”Iceheartsin tekemisessä korostuvat tavoitteellisuus ja intohimo omaan tekemiseen, mihin meidän työntekijöidemme oli todella helppo samaistua. On ollut mahtavaa seurata läheltä, miten antamamme tuki on konkretisoitunut ja yhä useampi lapsi on päässyt mukaan Iceheartsin toimintaan”, Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen sanoo.

Supercelliin on tehnyt vaikutuksen erityisesti toiminnan pitkäjänteisyys. Kukin Icehearts-joukkue toimii oman kasvattajansa ohjauksessa peräti 12 vuotta, ja joukkuetoiminnan vaikutukset kantavat läpi elämän.

”Iceheartsin toimintamalli on todistetusti tehokas, mutta sitä ei tunneta vielä tarpeeksi hyvin. Uskomme, että nuorten MM-kisat on loistava paikka saada Iceheartsin toiminnalle sen ansaitsemaa näkyvyyttä, jonka toivomme auttavan toimintamallin laajentumista Suomessa ja maailmalla”, Paananen toteaa.

Nuorten MM-kisat oli Supercellille luonteva tapa vahvistaa vuosi sitten alkanutta yhteistyötä Iceheartsin kanssa. Peliyhtiöllä on työntekijöitä 32 eri maasta ja toimipisteitä eri puolilla maailmaa.

”Urheilu on loistava keino edistää yhteisöllisyyttä ja kokea yhdessä tekemisen riemua. Nuorten MM-kisat on tunnelmaltaan ainutlaatuinen koko perheen tapahtuma, joka kerää yhteen urheilijoita, vapaaehtoisia ja faneja ympäri maailman, mikä osuu Supercellin ajatusmaailmaan erinomaisesti”, Paananen päättää.

Teksti: Linda Åström, Supercell
Kuvassa: Ilkka Paananen, Supercellin toimistusjohtaja