”Hyvistä ajatuksista syntyvät teot. Pienetkin teot voivat muuttaa maailmaa.”

Voit tukea toimintaamme valtakunnallisesti lahjoittamalla haluamasi summan rahankeräystilillemme, lahjoittamalla MobilePayn avulla tai vaikka ostamalla tukituotteita verkkokaupasta. Lahjoituksia käytetään kaikkien Icehearts-joukkueiden harrastustoiminnan kuluihin, tila- ja harrastupaikkamaksuihin, iltapäivätoiminnan ja ryhmätoiminnan kuluihin, retkikuluihin sekä leirikuluihin.
Sarka2

Tee lahjoitus

Suomen Icehearts ry (2391080-8)
rahankeräystili FI52 5541 2820 0233 24, OKOYFIHH.

Luvan numero RA/2020/703. Myöntäjä Poliisihallitus.

Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi paikallisesti, ota yhteyttä toimisto@icehearts.fi

MobilePay

Voit myös lahjoittaa MobilePayn kautta numeroon 71170, saaja Suomen Icehearts ry. 

Luvan numero RA/2020/703. Myöntäjä Poliisihallitus. 

Pori2

Yritysystävä

Auttamisen muotoja on erilaisia, niitä on niin monta kuin on yritystä ja toimijaa.

Tarvitsemme hyvin erilaista apua ja tukea lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemisessa. Jos yritykselläsi on tietoa, taitoa tai tuotteita, joista ajattelet meille olevan hyötyä, jätä yhteydenottopyyntö alhaalla olevan linkin kautta tai soita. Kuulemme teistä mielellämme!

Erityisesti harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan mahdollistajia ovat niin yksityishenkilöt kuin yritysystävämme, jotka haluavat tukea alueellisesti erityisen tuen tarpeessa olevien lasten ja nuorten hyvinvointia. Yhdessä parannamme lasten asemaa yhteiskunnassa nyt ja tulevaisuudessa.

Tue toimintaa

Lahti 3

Tee kuntalaisaloite

Jos haluat Iceheartsin kuntaasi, voit edesauttaa toimintaa tekemällä kuntalaisaloitteen. Helpoiten tämä tapahtuu kuntalaisaloite.fi-sivustolla. Taustatietoa kuntalaisaloitteen tueksi löydät täältä: Kuntalaisaloiteliite Icehearts www.kuntalaisaloite.fi Ota yhteyttä meihin

Lue lisää »