Miten voin auttaa?

”Hyvistä ajatuksista syntyvät teot. Pienetkin teot voivat muuttaa maailmaa.

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla haluamasi summan rahankeräystilillemme.
Suomen Icehearts ry (2391080-8) rahankeräystili FI52 5541 2820 0233 24, OKOYFIHH. Voit myös lahjoittaa MobilePayn kautta numeroon 71170, saaja Suomen Icehearts ry.

Rahankeräyksellä kerättäviä varoja käytetään harrastustoiminnan kuluihin, tila- ja harrastupaikkamaksuihin, iltapäivätoiminnan ja ryhmätoiminnan kuluihin, retkikuluihin sekä leirikuluihin. Lupa on voimassa toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta. Luvan numero RA/2020/703. Myöntäjä Poliisihallitus.

Kuntapäättäjä – luodaan yhdessä lapsille hyvä tulevaisuus

Iceheartsin kuntakumppanina tuet alueesi lasten ja nuorten hyvinvointia selkeällä ja tutkitusti vaikuttavalla tavalla. Yhteistyö kanssamme on kannattavaa! Paitsi että toimintamallimme parantaa alueellista hyvinvointia, se tuo kunnallesi myös selvää taloudellista säästöä. Kuntakumppanuus kanssamme on investointi kuntasi parempaan talouteen sekä lasten ja nuorten sekä koulujen hyvinvointiin. Tehdään yhdessä hyvän kierre! Icehearts on kuntasi hyvän kasvun asialla.

Kuntatoimijoille tehdyn kyselyn perusteella kunnan toimijat ovat olleet erittäin tyytyväisiä toimintaamme; 95 % kuntavastaajista oli sitä mieltä, että Icehearts täydentää kunnan peruspalveluita ja on alueella erittäin tarpeellinen. Ota meihin yhteyttä jo tänään ja keskustellaan lisää kuntasi tarpeista!

Yritys- tai säätiökumppani – auta meitä auttamaan

Auttamisen muotoja on erilaisia, niitä on niin monta kuin on yritystä ja toimijaa. Tarvitsemme hyvin erilaista apua ja tukea lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemisessa. Minkälaista apua te voisitte meille tarjota yrityksenne tuottamien palveluiden tai tuotteiden muodossa? Jos yritykselläsi on tietoa, taitoa tai tuotteita, joista ajattelet meille olevan hyötyä, jätä yhteydenottopyyntö alhaalla olevan linkin kautta tai soita. Kuulemme sinusta mielellämme!

Yksityishenkilö – tue paikallista toimintaa

Sääntöjemme mukaan saamme vastaanottaa lahjoituksia. Yksityishenkilöiden lahjoituksilla maksamme harrastustoimintaan liittyviä kuluja, kuten pelivakuutuksia, sarjamaksuja, turnauksia, leirimaksuja, urheiluvarusteita sekä sali- tai hallivuoroja. Halutessasi tukea paikallista Icehearts-toimintaa, ole yhteydessä alueesi joukkueen kasvattajaan ja kysy lisää tai laita viestiä alla olevan yhteystietolomakkeemme kautta.

 

Kunta- tai säätiökumppani

Toiminnan mahdollistaja on kunta- tai säätiökumppani, joka haluaa tukea alueellisesti erityisen tuen tarpeessa olevien lasten ja nuorten hyvinvointia parantamalla heidän asemaansa yhteiskunnassa nyt ja tulevaisuudessa. Kumppanuus kanssamme on kannattavaa! Paitsi että toimintamallimme parantaa alueellista hyvinvointia, se tuo yhteiskunnalle myös selvää taloudellista säästöä. Kumppanuus kanssamme on investointi, jonka vaikutukset näkyvät niin lasten kuin heidän perheiden ja koulujen hyvinvoinnin kasvuna, mutta myös kunnalle selvinä säästöinä. Yhden vuoden kiinteä kulu kunnalle on 50 000 euroa. Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä hyvän kierre!

Kumppanuus joka aidosti kannattaa

Icehearts verkkokauppa

Tue toimintaa

Voit tukea Icehearts työtä ostamalla tuotteita verkkokaupastamme. Tutustu valikoimaan.

Verkkokauppaan

Haluatko kuulla lisää siitä, kuinka voit auttaa?

Jätä yhteydenottopyyntö