Helsingin Icehearts-toiminta laajenee. Rekry on auki!

Icehearts on organisaatio, joka on kehittänyt ennaltaehkäisevän lastensuojelutyön mallin, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää sosiaalisia taitoja, tuoda syrjäytymisvaarassa oleville lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden sekä edistää joukkueen lasten hyvinvointia. Mallia toteutetaan poikkihallinnollisesti yhdessä sosiaali- ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa.

Icehearts harjoittaa toimintaansa käytännössä perustamalla Icehearts-joukkueita, jotka tukevat niihin valittujen lasten kasvamista. Iceheartsin tavoitteena on tukea kunnan peruspalveluita ja hankkia osittain vaihtoehtoinen malli tukemaan syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria.

Helsingin Icehearts-toiminta laajenee

Helsingissä on ollut Icehearts-toimintaa jo vuodesta 2003. Tällä hetkellä Helsingissä toimii kuusi Icehearts-joukkuetta. Joukkueet sijaitsevat Vuosaaren ja Siltamäki-Suutarilan alueella.

Helsingin sosiaaliviraston avustuksella Icehearts-toiminta laajenee ja Helsinkiin perustetaan uusi Icehearts-joukkue. Joukkue tulee toimimaan Vuosaaren alueella ja se on poikajoukkue. Joukkuetta aletaan kokoamaan kevään aikana.

Rekry on auki!

Etsimme tiimiimme innostunutta ja sitoutunutta kasvattajaa. Painotamme valinnassamme erityisen lapsilähtöistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta, tiimityötaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Sosiaali- ja kasvatusalan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työhakemukset 15.3.2019 mennessä liitteineen osoitteeseen: rekry@icehearts.fi

Lisätietoja:

Miika Niemelä
Koulutuspäällikkö
Suomen Icehearts ry
puh: 0400 419 166
miika.niemela@icehearts.fi

Puhelintiedustelut ma 4.3. klo 9-10, ti 5.3. klo 10-12 ja ke 6.3. klo 13-15 välisenä aikana.

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi