Yhteinen matka lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle

KASVUN TUKENA

Icehearts on varhaisen puuttumisen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle.

YKSI LUPAUS

Icehearts-toiminta pitää sisällään yhden lupauksen, joka on tärkeämpi kuin kaikki muut yhteensä: Me olemme läsnä koko 12 vuotta kestävän matkan ajan. Aina ja kaikkialla, missä tukea tarvitaan.

JOUKKUE

Icehearts-toimintamalli tarjoaa pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille, joista on huomattu erityinen huoli. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen.

ICEHEARTS NUMEROINA

503

Lasta ja nuorta mukana Iceheartsin toiminnassa

30

Joukkueiden määrä

8.6 milj.

Säästettyä euroa

Yhteystiedot ja Ihmiset iceheartsin tukena

Lue lisää

Uutiset ja tapahtumat

Uusimmat

Leo Komarov Cup keräsi hyväntekeväisyyteen yli 20 000 €

Leo Komarov Cup pelattiin Ryder Cup -tyylisenä joukkuekilpailuna Espoon Golfkentällä 15.6.2017. Joukkueina olivat Amerikka kapteeneinaan Leo Komarov ja…

Pidetään huolta kesälläkin!

Iceheartsin toiminta on perustettu 1996 huolesta. Lastensuojelulaitoksissa huostaan otetuilla ei ollut ollut harrastuksia elämänsä alkutaipaleella. Syynä oli valitettavan…

Icehearts-uutiskirjeessä mm. THL:n tutkimustuloksia Iceheartsin toiminnasta ja asiaa TERVE-SOS-palkinnosta

Uutiskirje – toukokuu 2017

KIINTEÄÄ YHTEISTYÖTÄ

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää siitä, kuinka voit auttaa?

Jätä yhteydenottopyyntö